Monika pripravljena na vojno v Monzi

Na borilnem spektaklu v Italiji se bo Senovčanka Monika Kučinič drevi udarila z Rimljanko Svevo Melillo.
Fotografija: Monika Kučinič (desno) si je po uradnem tehtanju takole iz oči v oči zrla z italijansko tekmico Sveva Melillo. FOTO: Denis Roj
Odpri galerijo
Monika Kučinič (desno) si je po uradnem tehtanju takole iz oči v oči zrla z italijansko tekmico Sveva Melillo. FOTO: Denis Roj

Ljubljana – Najboljša slovenska kikboksarka Monika Kučinič (15 zmag, 6 s k. o., 1 poraz) je trdno odločena na današnji prireditvi združenja Oktagon v Monzi, na kateri se bo (prvič) borila s pogodbo ameriške organizacije LionFight, v obračunu po pravilih K1 v kategoriji do 55 kilogramov premagati Italijanko Svevo Melillo.

»Sveva je zelo kakovostna borka, ki tako kot jaz ne beži od nasprotnice. Ker je tudi podobno agresivna, kot sem jaz, pričakujem zelo zanimivo borbo, verjamem pa, da jo bom zlomila. Po treh mesecih garanja sem pripravljena na vojno,« je samozavestna 22-letna Senovčanka, za katero trener Denis Roj pravi, da povsem hladnokrvno pričakuje spektakel v Monzi, kjer se bo – mimogrede – občinstvu predstavil tudi tajski zvezdnik Manasak.

»Monika je nared in pripravljena na vse. V ringu ne bo taktiziranja, bo pa dvoboj začela pametno – z glavo. Ko pa se bo ponudila priložnost, bo naredila vse za predčasno zmago,« je drevišnji obračun svoje varovanke napovedal Roj.
 

Preberite še:

Komentarji: