Po ulicah Zagreba kot Batman

Potem ko se je Nico Rosberg pohvalil z novim avtomobilom, Rimac Nevero, je ustanovitelj hrvaškega podjetja razkril, da je bila testna vožnja precej burna.
Fotografija: Nico Rosberg se je z novo »igračko« pohvalil že pred tednom dni. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nico Rosberg se je z novo »igračko« pohvalil že pred tednom dni. FOTO: Instagram

Upokojeni nemški dirkač Nico Rosberg je nedavno obiskal Zagreb, kjer je opravil testno vožnjo s svojim novim vozilom, razvpito Rimac Nevero, ustanovitelj podjetja Mate Rimac pa se je znašel v vlogi sovoznika.

»Skoraj bi se podelal v hlače,« je na facebooku zapisal Rimac, čigar avtomobili lahko dosežejo hitrost 300 km/h. Nevera, ki si jo je izbral Rosberg, naj bi spominjala na vozilo stripovskega junaka Batmana v povsem črni barvi in s prepoznavnimi dvižnimi vrati.

»Želeli smo narediti avtomobil, ki bo navdušil tudi najboljše voznike na svetu. Nico je bil na tem seznamu in veseli smo, da je postal eden od prvih lastnikov. Če kdo lahko preizkusi meje tistega, kar smo naredili, je to on,« je dodal Rimac.

»Takoj ko sem spoznal Mateja in genialnost, ki stoji za nevero, sem vedel, da si želim imeti prvi avtomobil iz te serije. Res je izvrsten za vožnjo,« pa je povedal Rosberg, ki bo svojo novo igračko uporabljal v domačem Monaku.

Preberite še:

Komentarji: