Irski zvezdnik izgubil živce zaradi tekmečevega razkritja

Besni Conor McGregor odpovedal tretji dvoboj z Američanom Dustinom Poirierjem, iz UFC pa so sporočili, da imajo podpisa obeh taborov.
Fotografija: Conor McGregor (desno) se noče še enkrat spoprijeti z Dustinom Poirierjem. FOTO: Jeff Bottari/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Conor McGregor (desno) se noče še enkrat spoprijeti z Dustinom Poirierjem. FOTO: Jeff Bottari/Usa Today Sports

Potem ko je irski zvezdnik mešanih borilnih športov Conor McGregor (22 zmag, 5 porazov) pred kratkim sporočil, da se bo 10. julija na spektaklu UFC še tretjič udaril z Dustinom Poirierjem (27 zmag, 6 porazov), je njun novi obračun (prvega je leta 2014 s prekinitvijo v uvodni rundi dobil Conor, drugega pa januarja letos Dustin z nokavtom v drugi rundi) očitno padel v vodo. Razvpiti Dublinčan je namreč iz užaljenosti odpovedal dvoboj.

Iz tira ga je vrglo razkritje 32-letnega Američana, da McGregor za njegovo dobrodelno fundacijo še ni nakazal niti ficka od obljubljenih 500.000 dolarjev. »Ti hribovec, vse do danes mi nisi poslal načrta, kaj bi naredil z mojim denarjem. Moja dobrosrčnost je dobro znana daleč naokrog, moja ekipa pa je zelo previdna, saj želi, da vsako nakazilo najde pravi cilj. Da si me poskušal povleči v drek, boš še drago plačal. Najinega tretjega dvoboja ne bo, boril se bom z nekom drugim!« je prek družbenih omrežij bentil 32-letni Irec.

Poirier mu je zatem na kratko odvrnil: »V redu.« Svoje sporočilo je začinil s krajšim posnetkom januarskega obračuna, ko je na prireditvi UFC v Abu Dhabiju v drugi rundi nokavtiral McGregorja. Očitno pa je bil to le še en Conorjev poskus pritegnitve pozornosti. Iz omenjenega združenja so namreč prav danes sporočili, da sta oba tabora podpisala pogodbi za obračun, ki naj bi se kljub vsemu zgodil 10. julija v Las Vegasu.

Preberite še:

Komentarji: