Anže Kopitar na krajši premor z novim golom in porazom

Naslednji izziv Los Angelesa šele v petek zjutraj v domači dvorani.
Fotografija: Anže Kopitar med akcijo v dvorani Crypto.com Arena. FOTO: Gary A. Vasquez/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Anže Kopitar med akcijo v dvorani Crypto.com Arena. FOTO: Gary A. Vasquez/Usa Today Sports

Hokejisti Los Angeles Kings so v ligi NHL na domačem ledu izgubili z 2:5 z New Jersey Devils. Kapetan Anže Kopitar je za domačo ekipo izenačil na 2:2 v sedmi minuti druge tretjine.

Gre za 15. poraz po rednem delu tekme

Kralji so tekmo dobro začeli, ko je Kevin Fiala povedel svojo ekipo v vodstvo v sedmi minuti. Pet minut pozneje je izenačil Slovak Tomaš Tatar. V tretji minuti drugega dela igre pa so gostje prišli v vodstvo, ko je zadel Erik Haula. Le minuto po izenačenju Kopitarja je za novo vodstvo vragov poskrbel Rus Nikita Ohotjuk, sredi druge tretjine je na 4:2 povišal Ryan Graves. Končni izid je dve minuti in štiri sekunde pred koncem dvoboja postavil Šved Jesper Bratt.

Za Los Angeles je to 15. poraz po rednem delu v sezoni in 21 poraz nasploh, s 25 zmagami pa ostaja na tretjem mestu pacifiške divizije. Na drugi strani je New Jersey z 28 zmagami, 12 porazi in tremi porazi po podaljšku na drugem mestu metropolitanske divizije. Kralji bodo po štirih dneh premora naslednjo tekmo igrali v petek zjutraj (4.30) doma proti Dallasu.

Lestvico zagotavlja Sofascore

Preberite še:

Komentarji: