Anže Kopitar se je veselil tretjič zapored

Hokejisti LA Kings so za tretjo zmago v nizu po kazenskih strelih premagali Arizono.
Fotografija: Anže Kopitar (v sredini) in LA Kings so po kazenskih strelih premagali Arizno, s katero se bodo jutri pomerili še drugič. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Anže Kopitar (v sredini) in LA Kings so po kazenskih strelih premagali Arizno, s katero se bodo jutri pomerili še drugič. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports

Hokejisti Los Angeles Kings so v NHL gostovali pri Arizoni in prišli do tretje zaporedne zmage. Potem ko so zapravili prednost dveh golov in so odločali kazenski streli, so kralji iz Glendala le odnesli zmago s 3:2. Odločilni gol je dosegel Gabriel Vilardi. S podajo in kazenskim strelom se je izkazal tudi Anže Kopitar.

Dustin Brown, po podaji Kopitarja, in Jeff Carter sta dosegla zadetka v prvi tretjini za kralje, ki so na zadnjih štirih tekmah iztržili tri zmage. Vratar Jonathan Quick je zbral 20 obramb.

V drugi tretjini so kojoti izenačili pred Conorja Garlanda in Phila Kessela, tretja in podaljšek pa sta minila brez zadetkov.

Odločali so kazenski streli, v katerih je uspešno zadel tudi Kopitar, odločilnega pa je za kralje dosegel Vilardi v četrtem krogu.

Moštvi se bosta v puščavi še enkrat med seboj pomerili v soboto.

Preberite še:

Komentarji: