Anže Kopitar v moštvu zmagovalcev tekme All Star

To je za slovenskega hokejskega zvezdnika že peti nastop v karieri na tekmi vseh zvezd najmočnejše hokejske lige na svetu.
Fotografija: V drugem polfinalu je Kopitar, zvezdnik Los Angeles Kings, zbral tri podaje, njegovo moštvo pa je z 10:5 premagalo selekcijo centralne divizije. FOTO: Jamie Squire/AFP
Odpri galerijo
V drugem polfinalu je Kopitar, zvezdnik Los Angeles Kings, zbral tri podaje, njegovo moštvo pa je z 10:5 premagalo selekcijo centralne divizije. FOTO: Jamie Squire/AFP

Slovenski hokejski as Anže Kopitar je v St. Louisu s pacifiško selekcijo dobil tekmo All Star v severnoameriški hokejski ligi NHL, potem ko so v finalu ugnali atlantsko selekcijo s 5:4.

Odločilni zadetek je za 5:4 dosegel Čeh Tomaš Hertl (San Jose), Kopitar pa je v finalu s podajo sodeloval pri prvem zadetku Maxa Paciorettyja (Vegas).

V drugem polfinalu je Kopitar, zvezdnik Los Angeles Kings, zbral tri podaje, njegovo moštvo pa je z 10:5 premagalo selekcijo centralne divizije. V prvem polfinalu je ekipa iz atlantske divizije z 9:5 premagala metropolitansko.

Dvaintridesetletni Hrušičan je petič v karieri nastopil na tekmi vseh zvezd najmočnejše hokejske lige na svetu, skupaj s soigralci pa si bo razdelil milijon dolarjev denarne nagrade.

Anže Kopitar in Nathan MacKinnon na tekmi zvezd. FOTO: USA Today Sports
Anže Kopitar in Nathan MacKinnon na tekmi zvezd. FOTO: USA Today Sports


Nagrado za najkoristnejšega hokejista tekme vseh zvezd je prejel zvezdnik Bostona Čeh David Pastrnak, ki je zaigral za atlantsko moštvo.

Preberite še:

Komentarji: