Connor z dvema zadetkoma v zadnji tretjini junak Winnipega (VIDEO)

Hokejisti Winnipeg Jets so na gostovanju pri Bostonu slavili s 4:3 po streljanju kazenskih strelov. 
Fotografija: Kyle Connor je zadel tudi odločilni kazenski strel, takole je premagal Jaroslava Halaka. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kyle Connor je zadel tudi odločilni kazenski strel, takole je premagal Jaroslava Halaka. FOTO: Reuters

Hokejisti Winnipeg Jets so se na gostovanju pri Boston Bruins izognili prvemu nizu treh zaporednih porazov, potem ko so v ligi NHL po kazenskih strelih s 4:3 premagali kosmatince. Junak večera za goste je bil Kyle Connor, ki je v razmaku 34 sekund zadel dvakrat v zadnji tretjini, bil pa je tudi edini uspešen pri kazenskih strelih. Izkazal se je tudi vratar Winnipega Connor Hellebuyck, ki je zaustavil 36 strelov, v podaljšku in treh krogih kazenskih strelov pa je zaklenil svoja vrata.

"Danes sem imel nekaj srečnih posredovanj. To lahko priznam. A bil sem tudi dobro razpoložen, toda brez razigranih soigralcev nam to ne bi uspelo," je po zmagi dejal Hellebuyck. Za goste je zadel še Josh Morrissey, Mark Scheifele pa je k zmagi dodal dve podaji. Pri gostiteljih je dvakrat zadel Patrice Bergeron, David Pastrnak je zbral gol in podajo, Brad Marchand pa je bil podajalec pri vseh treh zadetkih.



Trent Frederic je za domačo ekipo debitiral v ligi NHL, prvič v karieri pa je sprovociral tudi pretep v drugi tretjini.
Frederic in Brandon Tanev sta se ločila od skupine hokejistov, ki se je prerivala, in nadaljevala pretep ena-na-ena brez rokavic, za kar so navijači Bostona mladega hokejista nagradili z navdušenim aplavzom, najbolj glasna pa sta bila njegova starša, ki sta sina spodbujala in si na tribunah izmenjala "petko", ko je moral Frederic v slačilnico.

»Na led nisem šel z namero po pretepu, a se je kar zgodilo,« je po tekmi z rameni skomignil Frederic.

Preberite še:

Komentarji: