Koblar naslednji v vrsti, ki ostaja pri SŽ Olimpiji

Slovenski hokejist Gregor Koblar je naslednji, ki je za eno leto podaljšal pogodbo z državnimi prvaki SŽ Olimpijo, je sporočilo vodstvo ljubljanskega kluba.
Fotografija: Gregor Koblar med lanskim dvobojem s KAC v Tivoliju. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Gregor Koblar med lanskim dvobojem s KAC v Tivoliju. FOTO: Leon Vidic/Delo

Na Jesenicah rojeni napadalec Gregor Koblar bo tako še šesto sezono nosil dres zeleno-belih. Koblar, ki je športno pot začel pri Jesenicah, je k Olimpiji prišel pred sezono 2013/14 iz vrst mladinske ekipe Salzburga in v Ljubljani ostal tri sezone. Nato je v prestolnici igral še v tekmovalnem obdobju 2018/19 in v minuli sezoni, ko je na 46 tekmah rednega dela lige ICEHL dosegel osem golov in devet podaj, v končnici pa na šestih tekmah prispeval tri podaje. V državnem prvenstvu je na skupno sedmih tekmah dosegel štiri gole in tri podaje, vse na petih tekmah končnice.

Koblar se je pridružil številnim drugim hokejistom Olimpije, ki so nedavno podaljšali pogodbo za prihodnjo sezono. To so Finec Joona Erving, Tadej Čimžar, Miha Zajc, Žan Us, Nik Simšič, Žiga Pance ter brata Kristjan in Mark Čepon. Ekipo so okrepili tudi Kanadčana Anthony Morrone in Marc-Olivier Vallerand ter Nejc Stojan.

Preberite še:

Komentarji: