Na Jesenice prihaja Andrej Hebar

Izkušeni napadalec Andrej Hebar, tudi občasni slovenski reprezentant, je okrepil hokejiste Jesenic. 
Fotografija: Andrej Hebar se vrača na Jesenice. FOTO: Matic Klanšek Velej / Sportida
Odpri galerijo
Andrej Hebar se vrača na Jesenice. FOTO: Matic Klanšek Velej / Sportida

Jeseniški hokejisti so se za sezono 2019/20 okrepili z izkušenim napadalcem Andrejem Hebarjem, so sporočili iz tabora železarjev. Štiriintridesetletni napadalec je nazadnje igral za madžarsko ekipo UTE, za katero je na 56 tekmah dosegel 46 točk.
Z njegovim prihodom bo ekipa pridobila hokejista, ki ima ogromno izkušenj tako z igranjem v tujini, kot tudi z igranjem v slovenski reprezentanci, je prepričan trener jeseniškega kluba Mitja Šivic.

"Andrej Hebar v našo ekipo prinaša predvsem izkušnje. Ima 80 reprezentančnih tekem, s slovensko reprezentanco je bil tudi na zadnjem svetovnem prvenstvu. Gre za odličnega drsalca, ki zna igrati agresivno in zaključevati akcije. Za ekipo bo zagotovo dodana vrednost," je dejal Šivic.

"Po zadnji sezoni, ki sem jo odigral v tujini, sem imel željo po vrnitvi domov. Za prihod na Jesenice sem se odločil predvsem zaradi velikega izziva. Ker sem tukaj v preteklosti že igral, vem, kako je igrati na Jesenicah. Vem, da so vedno imele in še vedno imajo najboljše navijače," pa je dejal Hebar.

Komentarji: