Naslednji teden priprave za železarje

Med sestavljanjem moštva za sezono so pri jeseniškem hokejskem klubu obdržali 23-letnega napadalca Gašperja Glaviča.
Fotografija: Gašper Glavič je eden udarnih napadalcev zadnje petletke v Podmežakli. FOTO: Domen Jančič/HDD SIJ Acroni Jesenice
Odpri galerijo
Gašper Glavič je eden udarnih napadalcev zadnje petletke v Podmežakli. FOTO: Domen Jančič/HDD SIJ Acroni Jesenice

 Podobno kot številne športnike pri nas je tudi igralce in štab jeseniškega hokejskega kluba razveselila novica o zasuku v državi in dovoljenju za treninge tako v ekipnih panogah kot tudi posamičnih. V Podmežakli bodo tako naslednji teden začeli skupne priprave za naslednjo sezono, pred katero so se sicer tudi v dneh strogih ukrepov proti koronavirusu zelo temeljilo lotili načrtov in sestavljanja moštva.

Z novo pogodbo so včeraj na seznam za zimo 2020/21 uvrstili tudi 23-letnega Gašperja Glaviča, otroka domače hokejske šole in novembra na turnirju v Latviji prvič doslej reprezentanta. Ob tem je trener Mitja Šivic poudaril: "Značajsko je zelo močan in je eden vodilnih v moštvu, zna potegniti voz za sabo in se postaviti za soigralce." Krilni napadalec je sicer pet let pri udarni zasedbi Jesenic, ob novem podpisu pogodbe pa je dejal: "Marsikaj sem se že naučil od starejših igralcev, še posebej v prvih sezonah, ko sem bil z naskokom najmlajši pri ekipi."

Preberite še:

Komentarji: