Slovenska točka je bila premalo za zmago

Los Angeles Kings je v domači dvorani po kazenskih strelih s 3:4 izgubil dvoboj severnoameriške lige proti Chicagu.
Fotografija: Vratar moštva Los Angeles Kings Cal Petersen in Anže Kopitar nista našla načina, kako bi se pri kazenskih strelih jeziček na tehtnici nagnil na domačo stran. FOTO: Gary A. Vasquez/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Vratar moštva Los Angeles Kings Cal Petersen in Anže Kopitar nista našla načina, kako bi se pri kazenskih strelih jeziček na tehtnici nagnil na domačo stran. FOTO: Gary A. Vasquez/Usa Today Sports

Anže Kopitar in njegovi Los Angeles Kings so v domači dvorani po kazenskih strelih s 3:4 izgubili dvoboj severnoameriške lige proti Chicagu. Slovenski zvezdnik kazenskega strela ni izvajal, v rednem delu pa je bil podajalec pri enemu izmed dveh golov Phillipa Danaulta. Tretji gol je prispeval Trevor Moore, uspešen je bil ob igralcu manj na ledu.

Junak tekme je bil Alex DeBrincat, ki je v kazenski strelih edini zatresel mrežo, pred tem pa je v rednem delu dosegel gol in podajo, kar je uspelo tudi Patricku Kanu. Colin Delia je za Chicago ubranil 43 strelov, tudi štiri Kopitarjeve.

»Cilja nismo dosegli, nismo zmagali, a glede na potek tekme smo lahko zadovoljni tudi s točko. Trikrat smo zaostajali, a po zaostanku vselej dobro reagirali in izenačili,« je po tekmi dejal Danault, ki je v letošnji sezoni že pri 21 golih, kar je tudi njegov rekord.

Kralji, ki držijo šesto mesto na lestvici zahodne konference, bodo naslednjo tekmo igrali v soboto, gostili bodo Seattle.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: