V dobrih šestih minutah štirikrat napolnili mrežo

Anže Kopitar je v St. Louisu pri drugi zaporedni zmagi Los Angeles Kins dosegel gol. Učinkovita druga tretjina.
Fotografija: Hokejisti moštva Los Angeles Kings in Anže Kopitar (v sredini)so se razigrali v St.Louisu za drugo zaporedno gostujočo zmago. FOTO: Jeff Curry/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Hokejisti moštva Los Angeles Kings in Anže Kopitar (v sredini)so se razigrali v St.Louisu za drugo zaporedno gostujočo zmago. FOTO: Jeff Curry/Usa Today Sports

Los Angeles Kings so v NHL v St. Louisu s 5:1 nadigrali gostitelje za drugo zaporedno zmago. Med strelce se je za 3:1 vpisal tudi slovenski zvezdnik Anže Kopitar.

Vse je bilo odločeno v razmaku šestih minut in 15 sekund druge tretjine, ko so gostje dosegli štiri gole, dva Šved Carl Grundstrom, po enega Kopitar in Uzbekistanec Artur Kalijev, slednji za 4:0 v osmi minuti drugega dela igre. Ob koncu desete minute je peti gol kraljev zadel Grundstrom.

Prvi gol je v prvi tretjini uspel Kanadčanu Gabrielu Vilardiju, ki je imel še podajo, tri asistence je vpisal Švicar Kevin Fiala. Vratarja gostov Jonathana Quicka, ki je zaustavil 27 strelov, je premagal le Rus Aleksej Toropčenko 43 sekund po petem golu tekmecev.

Preberite še:

Komentarji: