Za Kopitarjem poletje porok in dobrega treninga z očetom (FOTO)

Slovenski hokejski as je na Bledu z Jocom Pečečnikom že osmič organiziral dobrodelni turnir v golfu.
Fotografija: Med gosti je bil tudi norveški smučarski as Henrik Kristoffersen. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Med gosti je bil tudi norveški smučarski as Henrik Kristoffersen. FOTO: Blaž Samec/Delo

Bled – Slovenski hokejski as Anže Kopitar je na druženju z novinarji v sklopu dobrodelnega turnirja v golfu, ki ga na Bledu organizira skupaj s podjetnikom Jocom Pečečnikom, poudaril, da so priprave za novo sezono onkraj »luže« potekale dobro in da je vesel vsakoletnega velikega odziva ljudi na turnir, je poročala STA.


S Tičarjem, Jegličem, Gračnarjem


Načina treninga z očetom Matjažem, ki se je lani izkazal za uspešnega, to poletje nista bistveno spreminjala. Na led se je zvezdnik moštva Los Angeles Kings vrnil sredi avgusta in med drugim treniral z Rokom Tičarjem, Žigo Jegličem in Luko Gračnarjem, za razgibano poletje pa sta poskrbeli poroki klubskih soigralcev Tylerja Toffolija in Tannerja Pearsona v razmaku le nekaj dni na Havajih oziroma blizu Toronta.

Turnir je Kopitar rganiziral že osmič. FOTO: Blaž Samec/Delo
Turnir je Kopitar rganiziral že osmič. FOTO: Blaž Samec/Delo


Praznoval v družinskem krogu


Kopitar je 31. rojstni dan v petek praznoval v družinskem krogu, časa za zabavo pa ni bilo veliko, saj je že danes na Bledu gostil osmo izvedbo dobrodelnega turnirja v golfu. »Obema s Pečečnikom veliko pomeni, da lahko pomagava, vesela pa sva, da so pripravljeni pomagati tudi drugi. Nabrali smo že kar nekaj denarja, turnir bova zagotovo še prirejala,« je pojasnil Kopitar.

Anže je v petek dopolnil 31 let. FOTO: Blaž Samec/Delo
Anže je v petek dopolnil 31 let. FOTO: Blaž Samec/Delo


Rekviziti športnih velikanov


Na turnirju so bili za licitacijo na voljo različni rekviziti športnih velikanov, denimo dresa nogometašev Zlatana Ibrahimovića in Jana Oblaka, teniški lopar Novaka Đokovića in boksarske rokavice Mika Tysona. »Športniki se med seboj močno spoštujemo in vsi smo dobrodelni, zato si nekako vračamo usluge – enkrat nekdo meni, drugič jaz njemu,« je še dodal Kopitar, ki je po Tini Maze in Goranu Dragiću prav tako dobil slikanico. Avtor Primož Suhodolčan jo je naslovil Anže, ledeni kralj.
 

Komentarji: