Primož Roglič dosegel največjo zmago, postal je oče

Slovenski kolesarski as bo Tour de France izpustil tudi zato, da si bo uredil družinsko življenje.
Fotografija: Lora Klinc, partnerka Primoža Rogliča, je rodila prvorojenca. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Lora Klinc, partnerka Primoža Rogliča, je rodila prvorojenca. FOTO: Instagram

Primož Roglič je pred dobrima dvema tednoma kot zmago slavil tretje mesto na Giru d'Italia, danes pa je zapisal, da je dosegel največjo zmago v življenju. Njegova življenjska sopotnica Lora Klinc je rodila prvorojenca.



To je Roglič prek družbenih omrežij sporočil svojim sledilcem, ki  bodo morali še lep čas počakati, da ga bodo spet videli na dirkah. Odpovedal je nastop na letošnjem Touru, ki se 6. julija začne v Bruslju, zaradi izmučenosti po Giru, ki ga je zaradi številnih težav – mučile so ga želodčne tegobe in posledice padca v 15. etapi – mukoma končal, ter tudi zaradi veselega pričakovanja.

V Sobotni prilogi bomo objavili pogovor s Primožem Rogličem. FOTO: Jure Eržen/Delo
V Sobotni prilogi bomo objavili pogovor s Primožem Rogličem. FOTO: Jure Eržen/Delo


»Najprej moram telo vrniti na neko normalno raven, ne vem koliko časa bo to trajalo, saj po tritedenski dirki še nikoli nisem bil tako izmučen. Iz dneva v dan je boljše, ne morem se pritoževati, vendar dvomim, da bi bilo to mogoče storiti tako hitro, da bi na Tour že lahko šel kot kandidat za zmago. Kaj drugega zame ta čas ni zanimivo, nočem iti na dirko kot turist. Okrevam, z Loro morava tudi urediti družinske zadeve. Nato se bom poskušal čim bolje pripraviti za drugi del sezone in se spet boriti za najvišja mesta,« je Roglič povedal v posebnem pogovoru za Delo, ki ga bomo v celoti objavili v Sobotni prilogi.

Lora Klinc je tudi na Giru kljub visoki nosečnosti spremlja svojega Primoža. FOTO: Miha Hočevar/Delo
Lora Klinc je tudi na Giru kljub visoki nosečnosti spremlja svojega Primoža. FOTO: Miha Hočevar/Delo


Lora in Primož imena prvorojenca nista izdala, je pa Lora, ko je svojega srčnega izbranca spremljala na Giru, razkrila, da pričakujeta sina.
 

Komentarji: