Dončić poškodovan, Dallas pa vseeno do zmage (VIDEO)

Luka Dončić je zaradi poškodbe desnega kolka izpustil tekmo Dallasa z Los Angeles Clippers, ki so jo Telički dobili s 114:110.
Fotografija: Luka Dončić v noči na ponedeljek ni mogel pomagati soigralcem. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Luka Dončić v noči na ponedeljek ni mogel pomagati soigralcem. FOTO: Reuters

Naporen ritem v ligi NBA je pustil sledi tudi pri Luki Dončiću, ki je tokrat s poškodovanim desnim kolkom obsedel na klopi. Trener Dallasa Rick Carlisle je novinarjem povedal, da ne verjame, da gre za resnejšo poškodbo, je pa Dončića za vsak slučaj tokrat pustil na klopi. Dallas je vseeno s 114:110 premagal letos zelo dobre Los Angeles Clippers.

Junak je bil Harrison Barnes s 30 točkami, zmago pa je zagotovil Dorian Finney-Smith, ki je 35 sekund pred koncem pospravil odbito žogo skozi obroč in postavil končni izid na tekmi. Pri Los Angelesu je Montrezl Harrell nadaljeval z impresivnimi predstavami v tej sezoni, dosegel je 30 točk, Danilo Gallinari in Lou Williams pa vsak po 21. 



Do zmage je prišel tudi Miami Gorana Dragića, ki prav tako še ni nared za igro, še vedno okreva po poškodbi kolena in lažjem operativnem posegu. Miami je premagal razglašeni Utah s 102:100 in prišel do devete zmage v sezoni, Vročica je parket tudi trinajstkrat zapustila sklonjenih glav. Najbolj zaslužen za tokratno zmago je bil Hassan Whiteside s 23 točkami in kar 20 skoki. 
 

Komentarji: