Dončićeva mati ovadila neznanega storilca zaradi ponarejenega podpisa

Z izjemo košarkarjevega očeta Saše Dončića so se vpleteni zavili v molk, policija pa zadevo preiskuje.
Fotografija: Mirjam Poterbin se je na policiji zglasila že konec julija. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Mirjam Poterbin se je na policiji zglasila že konec julija. FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Ljubljana – Kot poroča RTV Slovenija, je Mirjam Poterbin, mati košarkarskega zvezdnika Luke Dončića, konec julija na policiji podala ustno ovadbo zoper neznanega storilca, ki naj bi na pogodbi o zastopanju njenega sina ponaredil njegov in njen podpis. Možem postave je povedala, da sta v tednih pred naborom lige NBA Luko poklicala njegov agent Bill Duffy in pravni svetovalec lige Kirk Berger, ki ju je zanimalo, ali drži, da ga zdaj zastopa Charles Briscoe, ki lahko tudi računa na provizijo od prihodnjega klubskega delodajalca.


Briscoe naj bi maja prišel v Evropo


Briscoeja naj bi kontaktiral moški po imenu Slavko Djurić in se predstavil kot Dončićev stric in tesen prijatelj njegovega očeta. Briscoe naj bi maja tudi prišel v Evropo in se srečal z njim in ljudmi, ki so se izdajali za Lukove starše, in tam dobil podpisano pogodbo. Poterbinova zatrjuje, da je ni na tem srečanju nikoli bilo, ne izključuje pa možnosti, da je v zgodbo vpleten njen nekdanji partner. Policija zdaj, neuradno, zadevo preiskuje.


Oče prvič slišal za to pogodbo


Košarkarjev oče Saša Dončić se je, kot dodaja portal, odzval tako: »Kar se tiče domnev, so pristojni organi za to, da kaj ugotovijo. Za to pogodbo prvič slišim in verjamem, da je to neslana šala. Luka je polnoleten in odgovarja sam zase. V te stvari se ne želim vmešavati niti se nikdar nisem. Verjamem, da se bo še marsikaj dogajalo, pa tudi, da je Luka dovolj zrel in pameten, da se bo znal takšnim položajem izogniti.«
 

Komentarji: