Dragić & Co. po pravi drami klonili še drugič zapored (VIDEO)

Košarkarji kluba New York Knicks s 124:121 strli odpor moštva Miami Heat.
Fotografija: Julius Randle (z žogo) je bil najboljši strelec tekme in moštva New York Knicks, Goran Dragić (levo) pa ni imel svojega najboljšega večera. FOTO: Usa Today Sports
Odpri galerijo
Julius Randle (z žogo) je bil najboljši strelec tekme in moštva New York Knicks, Goran Dragić (levo) pa ni imel svojega najboljšega večera. FOTO: Usa Today Sports

Ljubljana – Košarkarji moštva Miami Heat so izgubili še drugo zaporedno tekmo v ligi NBA, potem ko so morali po porazu pri Brooklyn Nets priznati premoč tudi igralcem kluba New York Knicks, ki so bili pred svojimi navijači boljši s 124:121.

Za gostitelje sta največ točk dosegla Julius Randle (26) in RJ Barrett (23), ki sta bila tudi najbolj zaslužna, da je zmaga po pravi drami v zadnjih trenutkih tekme ostala doma. V Miamijevi ekipi je bil s 25 točkami najbolj učinkovit Jimmy Butler, Kendrick Nunn pa jih je prispeval dvajset. Vročica je sicer ob polčasu vodila že za ducat točk.


Slovenski as Goran Dragić, ki je tekmo začel s klopi, je v 24 minutah zbral šest točk (z metom za dve: 3:5, za tri: 0:2). V statistiko je vpisal še štiri asistence in dva skoka, medtem ko je izgubil kar pet žog.


Čančar ni dočakal priložnosti


Košarkarji ekipe Denver Nuggets pa so na svojem parketu s 114:104 ugnali Los Angeles Clippers. Za domačo zasedbo je največ točk dosegel Nikola Jokić (20), Koprčan Vlatko Čančar pa ni dobil priložnosti. V gostujočem moštvu je bil s tridesetimi točkami najbolj razpoložen Kawhi Leonard.

Drugi izidi – Brooklyn Nets : Atlanta Hawks 108:86, Memphis Grizzlies : Golden State Warriors 122:102, Toronto Raptors : San Antonio Spurs 104:105, Phoenix Suns : Charlotte Hornets 100:92.

Komentarji: