Dragićeva Vročica tudi v tretjem poskusu neuspešna (VIDEO)

Košarkarji Miamija so v pripravljalni tekmi na gostovanju priznali premoč Washingtonu (114:121), Goran Dragić je prispeval 9 točk.
Fotografija: Goran Dragić (ob njem John Wall) je tokrat prispeval devet točk. FOTO: Nick Wass/AP
Odpri galerijo
Goran Dragić (ob njem John Wall) je tokrat prispeval devet točk. FOTO: Nick Wass/AP

Washington – Košarkarji moštva Miami Heat v predsezoni lige NBA še niso okusili slasti zmage. Tudi v tretjem dvoboju so morali na kolena, po San Antoniu (100:104) in Charlottu (113:122) so morali sinoči na gostovanju pred 12.825 gledalci v Capital One Areni premoč priznati še Washingtonu, ki je bil – po prepričljivejšem drugem polčasu, predvsem tretji četrtini (38:25) – boljši s 121:114. Na glavni odmor je Vročica odšla z osmimi točkami naskoka (59:51), največ pa je vodila za 11 točk.


Devet točk in pet podaj


Sredi tretjega dela je Markieff Morris s trojko gostitelje popeljal v vodstvo (68:67), ki so ga iz rok izpustili v začetku zadnje četrtine, ko je Miami vnovič nekoliko izdatneje ušel (99:94). Izid je bil nazadnje poravnan, ko sta oba tekmeca ujela stotico, odtlej pa se je tehtnica dokončno nagnila na domačo stran. V vrstah poražencev slovenski as Goran Dragić ni izstopal, v 17 minutah in pol na parketu je vpisal 9 točk (met za dve 3:6, trojke 1:2), pet podaj, dve ukradeni žogi in en skok, privoščil pa si je tudi eno izgubljeno žogo. Najučinkovitejša sta bil Justise Winslow in Yante Maten s po 17 točkami, pri zmagovalcih pa Bradley Beal z 20 točkami, medtem ko je Morris vpisal dvojni dvojček za 13 točk in 10 skokov. Prvo zmago v pripravljalnem obdobju bo skušal Miami vknjižiti v noči na torek v prvem domačem obračunu, ko bo gostil zasedbo Orlanda.

Preberite še:

Komentarji: