Izjemni Harden z 58 točkami potopil Miami (VIDEO)

Košarkarji Miamija so bili na gostovanju v Houstonu tudi po zaslugi Gorana Dragića na poti do zmage, a je imel James Harden drugačne načrte. 
Fotografija: Goran Dragić v dvoboju s prvim zvezdnikom večera Jamesom Hardnom. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Goran Dragić v dvoboju s prvim zvezdnikom večera Jamesom Hardnom. FOTO: Reuters

V boju za naziv najbolj koristnega igralca v ligi NBA so ostali še trije igralci - Giannis Antetokounmpo, Paul George in James Harden, ki je v noči na petek spet dokazal, zakaj je favorit, da drugo leto zapored postane MVP. Miami je sredi tretje četrtine vodil že za 21 točk, na koncu pa je Houstonu moral priznati poraz s 118:121. 

Vnovič je dobro igral Goran Dragić, ki še vedno začenja na klopi, tokrat pa je na parketu preživel 24 minut in dosegel 21 točk, dodal jim je še po pet skokov in asistenc. Dragić je iz igre metal 5/12 in 3/6 za tri točke, zadel je tudi trojko šest minut pred koncem tekme za vodstvo Miamija s 113:103. 



Nato je še enkrat eksplodiral Harden, ki je z 10 točkami vodil nalet Houstona in na koncu tudi dokončal preobrat za pomembno zmago v boju za eno od prvih štirih mest v zahodni konferenci, ki še prinašajo prednost domačega igrišča v prvem krogu končnice. Harden se je na koncu ustavil pri 58 točkah, dodal jim je še 10 asistenc in čeprav Chris Paul še vedno ne igra na najvišjem nivoju, je Houston s tako razigranim Hardnom zelo nevaren nasprotnik. 

Prvaki iz Golden Stata so presenetljivo izgubili v Orlandu s 96:103, derbi večera med Oklahomo in Philadelphio pa je pripadel slednjim s 108:104. 

Preberite še:

Komentarji: