Krušič prva okrepitev Zlatoroga

Visoki center je košarkarsko kariero začel v Šentjurju, nazadnje je bil član Prage, vmes pa igral tudi v Grčiji in Španiji.

Objavljeno
16. junij 2015 17.08
bsa/kosarka
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Laško - Košarkarji Zlatoroga, četrtfinalisti minule sezone lige Telemach (izločil jih je poznejši prvak Tajfun), so našli prvo okrepitev v prestopnem roku. Pod taktirko Predraga Milovića, ki bo nadaljeval na trenerskem stolčku kluba iz Laškega, bo odslej treniral in igral tudi 211 centimetrov visoki celjski center Matej Krušič.

Osemindvajsetletni orjak, nekdanji občasni reprezentant, je košarkarsko pot začel v Šentjurju, nazadnje je bil član Prage, vmes pa se je selil po Evropi in branil še barve Heliosa, Slovana, Grosbasketa, grškega Arisa in španske Huesce. Z novim delodajalcem je Krušič podpisal triletno pogodbo.

»Vesel sem, da sem postal del uspešne ekipe, v kateri se dobro dela. Želim si, da bomo v prihodnji sezoni še močnejši, rezultati pa še boljši. Verjamem, da se nam to lahko posreči, saj poznam večji del igralskega kadra, prav tako sem spremljal delo trenerja Milovića,« je poudaril Krušič, ki bo - po lastnih besedah - dal od sebe maksimum, da upraviči prihod v Laško, kjer so imeli v minuli sezoni pod košem na voljo le enega igralca.