Luka Dončić je dregnil Vassilisa Spanulisa: Dobro se počutim, dedek (VIDEO)

Evroliga je pred začetkom sezone izdala promocijski video, v katerem nastopajo zvezdniki evropske košarke, med njimi tudi Dončić.
Objavljeno
06. oktober 2017 17.24
Eurobasket 2017
A. V.
A. V.
Barcelona - Košarkarska evroliga je pred začetkom nove sezone izdala zanimiv promocijski video, v katerem kot glasbeniki nastopajo največji zvezdniki evropske košarke. Med njimi je tudi Luka Dončić, ki je s svojim sproščenim hip-hoperskim vložkom požel ogromno simpatij.

Dončić nastopa v ležerni pozi ob bazenu in oblečen v 'havajsko' srajco. Njegove besede se navezujejo na vložek Vassilisa Spanulisa, ki kot kralj sprašuje, kako se počutijo ostali igralci, ko opazujejo, kaj vse je on že osvojil v karieri. Dončić mu odgovori: "Dobro se počutim, dedek. Glede na to, da sem še tako mlad, bom imel še veliko priložnosti, da jih osvojim tudi sam."

Poleg Dončića in Spanulisa v video nastopajo še Sergio Rodriguez, Luigi Datome, Edgaras Ulanovas, Adam Hanga, Bryant Dunston, Chris Singleton, Andrew Goudelock, Jason Granger in Norris Cole.

Nova sezone evrolige se bo začela prihodnji teden. V šestnajstih ekipah bo igralo pet Slovencev - Luka Dončić in Anthony Randolph v Real Madridu, Edo Murić za Efes Anadolu, Aleksej Nikolić v Bambergu in Zoran Dragić pri Olimpii Milano.