Miami brez Dragića nemočen tudi proti Brooklynu (VIDEO)

Košarkarji Miami Heat so izgubili proti Brooklynu z 92:104, Goran Dragić pa je zaradi težav s kolenom spet počival.
Fotografija: Kawhi Leonard se je odlično privadil na igranje v Torontu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kawhi Leonard se je odlično privadil na igranje v Torontu. FOTO: Reuters

Letošnja sezona lige NBA se za Miami ni začela najbolje, proti Brooklynu brez poškodovanega Carisa LeVerta so izgubili še enajstič v tej sezoni. Poznala se je tudi odsotnost Gorana Dragića, ki je izpustil že prejšnjo tekmo, a je dobil dobre novice, da poškodba kolena ni hujše narave. 

»Odleglo mi je, ko so zdravniki ugotovili, da gre samo za tekočino. Spravili so jo iz kolena, tako da moram zdaj malo počivati, nato pa se čim prej vrniti na teren,« je odleglo Dragiću. Pri Brooklynu je D'Angelo Russell dosegel 20 točk, Jarrett Allen pa 13 in 14 skokov. Miami je dočakal vsaj statistično dobro tekmo Hassana Whitesida, ki je zbral 21 točk in 23 skokov v le 31 minutah na parketu, a to ni bilo dovolj za zmago.



Še naprej pa po parketu letijo Toronto Raptors, ki so tokrat v pravi srhljivki ugnali Orlando Magic s 93:91. Cela prva peterka si je lepo razporedila točke, le Kyle Lowry ni presegel meje desetih točk, najboljši je bil Kawhi Leonard z 18 in šestimi skoki. V Torontu Leonardu lepo razporejajo obremenitev in skrbijo, da se lanska poškodba ne bo ponovila, saj ga potrebujejo predvsem za končnico. Pri Orlandu je Evan Fournier dosegel 27 točk, letos izvrstni Nikola Vučević pa 14 in 18 skokov.

Razglašeni Washington Wizards, kjer so napovedali, da bodo prisluhnili ponudbam za vse tri zvezdnike (John Wall, Bradley Beal, Otto Porter Jr.), je s 125:118 premagal Los Angeles Clippers. Vsi trije so imeli tokrat uspešen večer, Beal je zbral 27 točk, Wall še tri več, Porter pa je v statistiko pristavil 11 točk in 14 skokov. Pri Clippers je Tobiasu Harrisu zmanjkal en skok do dvojnega dvojčka (29 točk, 9 skokov), Montrezl Harrell je s klopi prispeval 20 točk. 



Dober začetek sezone je nadaljeval tudi Portland, ki je s 118:114 premagal New York Knicks. CJ McCollum je dosegel 31 točk, Damian Lillard dve manj, Jusuf Nurkić pa 13 točk in 11 skokov. Pri Knicks je bil spet najbolj razigran Tim Hardaway Jr. z 32 točkami. 
 

Preberite še:

Komentarji: