Rimac že bivši, prihaja Golemac ali Zdovc?

Pri Cedeviti Olimpiji po četrtem porazu v nizu v ligi ABA povlekli skrajno potezo in se razšli s trenerjem.
Fotografija: Slaven Rimac in Cedevita Olimpija sta se sporazumno razšla, teden dni prej je moral oditi tudi Ryan Boatright (desno).  FOTO: Eurocup
Odpri galerijo
Slaven Rimac in Cedevita Olimpija sta se sporazumno razšla, teden dni prej je moral oditi tudi Ryan Boatright (desno).  FOTO: Eurocup

Po porazu proti Kopru Primorski se pri Cedeviti Olimpiji niso prav dolgo obotavljali in se razšli s trenerjem Slavenom Rimcem. Ljubljanske košarkarje bi utegnil prevzeti Jurica Golemac, kot je bilo vse bolj pogosto slišati, ali Jure Zdovc.

Že četrti poraz v nizu v ligi ABA je tako rekoč moral prinesti spremembe na trenerskem stolčku. »Slaven Rimac ni več trener Cedevite Olimpije,« so sporočili iz ljubljanskega košarkarskega kluba in dodali, da so se s 45-letnim hrvaškim trenerjem dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe.

Najresnejši kandidat Golemac je bil po decembrskem odhodu iz Primorske blizu podgoriški Budućnosti, a do dogovora ni prišlo. Drugi kandidat Zdovc pa je še vedno na plačilnem seznamu kluba, potem ko so ga po prihodu Cedevite odstavili.

Komentarji: