Zoran Dragić uspešno prestal poseg v Monzi

Slovenskemu košarkarskemu reprezentantu so operirali desno koleno, ki si ga je poškodoval v nedeljskem ligaškem dvoboju.

Objavljeno
01. marec 2017 11.10
košarka
J. P.
J. P.

Ljubljana - Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić, član Milana, je moral po nedeljski poškodbi, ki jo je utrpel na gostovanju pri Caserti v okviru italijanskega prvoligaškega tekmovanja (78:74), že pod nož. Kot je sporočil sledilcem na družbenih omrežjih, je operativni poseg na desnem kolenu - rekonstrukcija strgane prednje križne vezi - dobro uspel, navijače je tako že pozdravil z bolniške postelje z dvignjenima palcema.

»Vse je potekalo zelo dobro. Hvala vsem za mnoge pozitivne misli. Zdaj me čaka obdobje okrevanja, z vašo podporo bo bistveno lažje,« je 27-letni Ljubljančan zapisal v dveh čivkih na twitterju. Poseg na ortopedski kliniki San Gerardo v Monzi je opravil predstojnik dr. Marco Bigoni, mlajšega brata, ki ga začetek rehabilitacije čaka v prihajajočih dneh, pa je prek družbenega omrežja bodril tudi Miamijev as Goran Dragić. Jasno je že, da je za Zorana klubska sezona predčasno zaključena, v zraku pa še visi njegov nastop na septembrskem evropskem prvenstvu.