Zoran Dragić že zaključil s poletno ligo

Miami Heat ostajajo neporaženi, tokrat so premagali Utah Jazz, a brez pomoči Zorana Dragića, ki v poletni ligi ne bo več igral.

Objavljeno
12. julij 2015 12.25
G. L., Delo.si
G. L., Delo.si

Las Vegas - Moštvo Miami Heat ostaja neporaženo v poletni ligi NBA tudi po selitvi v Las Vegas, kjer je danes z rezultatom 82:79 premagalo Utah Jazz. Pod novo zmago se ni podpisal tudi Zoran Dragić, saj je po poročanju dobro obveščenega floridskega medija Sun-Sentinel že zaključil z nastopi v poletni ligi.

Kot so zapisali, so trenerji pri Vročici odločili, da je Zokiju nastopanje v Orlandu zadostovalo, zato so namesto njega v ekipo vključili nekdanjega košarkarja Philadelphie Drewa Gordona. Status mlajšega Dragića pri Miamiju ob tem ni ogrožen, saj ima z ekipo s Floride sklenjeno pogodbo tudi za prihajajočo sezono.

Ob današnji zmagi proti Utahu je 16 točk dosegel Josh Richardson, Gabriel Olaseni jih je prispeval 14.

V poletni ligi nastopajo še trije Slovenci, in sicer Gašper Vidmar (New Orleans), Alen Omić in Jaka Brodnik (oba Denver Nuggets). Prvi je po poročanju specializiranega košarkarskega medija Sportando menda sicer tik pred podpisom pogodbe s turškim Banvitom.