Andraž Šporar se je po izključitvi znesel nad stropom

Slovenskega nogometnega ostrostrelca se je nato želel s pestmi lotiti uslužbenec Nitre Milan Červen.

Objavljeno
12. november 2018 13.38
Posodobljeno
12. november 2018 14.19
Najprej se je Andraž Šporar veselil gola in podaje, nato je uničeval inventar na štadionu v Nitri. FOTO: Slovan Bratislava
J. P.
J. P.
Nitra – Nogometaši Slovana iz Bratislave ostajajo neporaženi in vodilni tudi po 15. kolu slovaškega prvoligaškega tekmovanja, potem ko so včeraj na gostovanju odpravili Nitro z 2:1. Prvi zadetek (že trinajstega v sezoni, s čimer je povsem na vrhu lestvice strelcev) je z bele točke prispeval Andraž Šporar, ki pa ni imel prav dolgo razlogov za veselje, saj je moral že po uri igre – po drugem prejetem rumenem kartonu – predčasno v slačilnico. Izključitve pa ni dobro prenesel.


Uničen strop, nabrušene pesti, kozarec piva v glavo


Ob odhodu pod prho si je dal duška na neprimeren način, uničil je namreč strop na novem štadionu Pod Zoborom v Nitri. Njegovo obnašanje je tako razjezilo uslužbenca domačega kluba Milana Červena, da se je na Šporarja najprej spravil z žaljivkami, nato pa vstopil v Slovanovo slačilnico in se želel ljubljanskega ostrostrelca lotiti še s pestmi, a so mu drugi prisotni to preprečili. Sodnik Pavol Chmura je sicer na tekmi pokazal tri rdeče kartone, kako razgrete so bile strasti, pa dokazuje tudi incident iz 63. minute, ko je domačega igralca Andreja Fabryja v glavo zadel poln kozarec piva, k sreči pa ni utrpel poškodb.