BBC se opravičuje, Gary Lineker pa se smeji iznajdljivemu šaljivcu

Britanska radiotelevizija BBC se je opravičila zaradi posnetkov spolnega odnosa, ki so zaznamovali studijski del prenosa nogometne tekme v Wolverhamptonu.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Bobby Yip/Reuters
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Bobby Yip/Reuters

Uvod v tekmo pokala FA med domačim Wolverhamptonom in Liverpoolom, ponovljeni dvoboj 3. kola je v korist gostujočega moštva odločil gol Harveyja Elliotta v 13. minuti, je bil nevsakdanji, saj so slovitega voditelja in nekdanjega nogometaša Garyja Linekerja motili nevsakdanji zvoki v studiu. Kot se je izkazalo, je nekdo tja namenoma pretihotapil telefon in ga prilepil na skrito mesto, šlo naj bi za samooklicanega šaljivca z youtuba Daniela Jarvisa, ki se je s »podvigom« že pohvalil na twitterju

»Kar se sabotaže tiče, je bilo kar hecno,« je v svojem slogu dogodek komentiral Lineker. »Opravičujemo se gledalcem, ki so bili morda prizadeti med prenosom večerne nogometne tekme,« pa so bili precej manj navdušeni odgovorni na BBC. Jarvis z uporabniškim imenom Jarvo do oktobra 2024 nima vstopa na štadione v Angliji in Walesu, potem ko je z vdorom na igrišče prekinil tekmo v kriketu med Anglijo in Indijo, ko se je tudi zaletel v angleškega reprezentanta Jonnyja Bairstowa.

Preberite še:

Komentarji: