Španci že določili začetni enajsterici Barcelone in Reala

Izbrali tudi najlepše gole Lionela Messija in Karima Benzemaja v dosedanjih španskih derbijih.
Fotografija: Lionel Messi je v preteklosti večkrat proslavil dosežene gole na posrečene načine. FOTO: Susana Vera/Reuters
Odpri galerijo
Lionel Messi je v preteklosti večkrat proslavil dosežene gole na posrečene načine. FOTO: Susana Vera/Reuters

Morebitni začetni enajsterici Barcelone in Reala v časopisu Marca. FOTO: Delo
Morebitni začetni enajsterici Barcelone in Reala v časopisu Marca. FOTO: Delo
 Španski dnevni športni časopis Sport, ki domuje v Kataloniji, je izbral začetni enajsterici na temelju dobro obveščenih virov blizu obeh ekip, ki ju vodita Ronald Koeman in Zinedine Zidane. Tudi madridski časopis Marca je ponudil svojo izbiro začetnih enajsteric, ki jo predstavlja sosednja fotografija.

Vsekakor se obeta zanimiv španski clasico in ena najbolj privlačnih nogometnih tekem tega konca tedna. Morebitna enajsterica Barcelone: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Coutinho, Griezmann, Ansu Fati, Messi; morebitna enajsterica Reala: Courtois, Nacho, Varane, Sergio Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos, Modrić, Asensio, Vinicius Junior, Benzema.


Izbrali tudi najlepše gole Messija in Benzemaja






Na posebnem TV kanalu španskega prvenstva na Youtube so izbrali po pet najlepših golov Lionela Messija in Karima Benzemaja v dosedanjih derbijih Barcelone in madridskega Reala. Prav Messi in Benzema naj bi danes popoldne predstavljala glavni grožnji za tekmečeva vratarja. Vredno ogleda.

Preberite še:

Komentarji: