Cristiano Ronaldo: Imam čisto vest

Zvezdnik odločno zanika obtožbe Američanke Kathryn Mayorga, ki trdi, da jo je zvezdnik leta 2009 posilil v hotelski sobi v Las Vegasu.
Fotografija: Cristiano Ronaldo se sooča z obtožbami o posilstvu. FOTO. AP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo se sooča z obtožbami o posilstvu. FOTO. AP

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je zanikal obtožbe 34-letne Američanke Kathryn Mayorga, ki je zaradi domnevnega posilstva zoper zvezdnika vložila ovadbo na okrožno sodišče v Nevadi.

Ronaldo je na twitterju zapisal, da ima čisto vest, ki mu bo omogočila, da bo z mirnostjo počakal na rezultate preiskave.

»Odločno zanikam obtožbe, ki letijo proti meni. Posilstvo je gnusen zločin, ki je v nasprotju z vsem, kar jaz sem in v kar verjamem. Kljub želji, da si operem ime, pa ne želim biti del medijskega spektakla, ki ga ustvarjajo ljudje, ki si želijo samopromocije,« je zapisal.



To pa ni prvi Ronaldov zapis o obtožbah na družbenih omrežjih, kjer predstavlja svojo plat zgodbe. V petek je namreč že zapisal, da gre za lažno novico.

Gre za ponovno odprtje primera, saj se je Kathryn Mayorga na policijo obrnila že v času, ko naj bi se napad zgodil, in takrat tudi opravila zdravniški pregled.

Preberite še:

Komentarji: