Dobovec že med šestnajst najboljših

Na kvalifikacijskem turnirju za ligo prvakov je slovenski prvak premagal tudi Mostar. V soboto še s Sportingom.
Fotografija: Dobovec Pivoarna Laško je tudi drugo tekmo na kvalifikacijskem turnirju zanesljivo zmagal, potem ko je bil boljši od Mostarja. Med strelci je bil tudi Alen Fetić (v sredini). FOTO: Drago Perko
Odpri galerijo
Dobovec Pivoarna Laško je tudi drugo tekmo na kvalifikacijskem turnirju zanesljivo zmagal, potem ko je bil boljši od Mostarja. Med strelci je bil tudi Alen Fetić (v sredini). FOTO: Drago Perko

Slovenski državni prvak v dvoranskem nogometu Dobovec Pivovarna Kozel je tudi na drugi tekmi glavnega dela lige prvakov v Podčetrtku zmagal. Tokrat so varovanci trenerja Kujtima Morine s 7:2 premagali Mostar in se z dvema zmagama na turnirju skupine 1 že prebili med 16 najboljših ekip v Evropi.

S tremi goli se je izkazal hrvaški reprezentant in letošnja okrepitev Dobovca Vedran Matošević, dva gola je dodal Rok Mordej, po enkrat pa sta zadela še Kristjan Čujec in Alen Fetić.

Dobovec se bo v soboto s portugalskim Sportingom pomeril za prestižno prvo mesto na turnirju.

Tako evropski prvak Sporting kot Dobovec sta si že drugi igralni dan zagotovila napredovanje v elitni del lige prvakov. Portugalci so na prvi današnji tekmi kar z 12:1 ugnali srbski Ekonomac.

Komentarji: