Ganljivi prizori iz bolnišnice v São Paulu

Zdravstveno stanje legendarnega brazilskega nogometaša Peleja še vedno skrbi brazilsko in svetovno športno javnost.
Fotografija: Kely Nascimento z očetom v bolnišnici Alberta Einsteina, kjer družina preživlja letošnje praznike. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Kely Nascimento z očetom v bolnišnici Alberta Einsteina, kjer družina preživlja letošnje praznike. FOTO: Instagram

Kely Nascimento, hčerka legende brazilskega in svetovnega nogometa, Peleja, se je spet oglasila iz bolnišnice Alberta Einsteina v São Paulu, kjer se njen oče zdravi vse od konca novembra zaradi okužbe dihal. Zadnje informacije iz brazilskega velemesta niso bile vzpodbudne, zdravstveno stanje 82-letnega »Kralja nogometa« naj bi se močno poslabšalo.

»Še naprej smo tu, v borbi in v veri. Še ena noč skupaj,« je ob fotografiji, na kateri se objema z očetom, pripisala Kely Nascimento, ki je že prej napovedala, da bo Pele praznike preživel v bolnišnici, kjer ga bo spremljala tudi družina. Peleja je sodeč po fotografijah obiskala tudi vnukinja Sophia.

Peleju so septembra lani odkrili tumor na črevesju, po prestani operaciji pa se je zaradi različnih težav v bolnišnico večkrat vrnil. Nascimentova je tudi dejala, da je oče novembra zbolel za covidom-19, čeprav je prejel vse odmerke cepiva.

Preberite še:

Komentarji: