Kampl: V treh tekmah lahko postanemo tudi evropski prvaki

Leipzig se bo v četrtfinalu 13. avgusta pomeril z madridskim Atleticom slovenskega vratarja Jana Oblaka.

Objavljeno
05. avgust 2020 09.15
Posodobljeno
05. avgust 2020 09.24
»Če imaš tri dobre dneve, lahko vsakdo premaga vsakogar. Mi v Lizbono gotovo ne gremo samo na eno tekmo,« zatrjuje Kevin Kampl. FOTO: Ronny Hartmann/Reuters
STA
STA
Slovenski nogometaš Kevin Kampl, ki nosi dres nemškega prvoligaša Leipziga in si je že zagotovil nastop na zaključnem turnirju elitnega evropskega tekmovanja v Lizboni, verjame, da lahko njegovi biki pridejo vse do končne lovorike lige prvakov. Kot je poudaril 29-letnik za nemški Sport Bild, s soigralci ne gre v Lizbono le na eno tekmo.


»Zaslužimo si biti v četrtfinalu lige prvakov. To ni presenečenje«


»Zaslužimo si biti v četrtfinalu lige prvakov. To ni presenečenje. Od zdaj najprej gre le še za eno tekmo in vedno le za eno zmago. S tremi zmagami si lahko priigraš velik naslov. To nam mora biti vsem jasno,« je pred nadaljevanjem tekmovanja v Evropi dejal Kampl.

image
Leipzig se bo v četrtfinalu 13. avgusta pomeril z madridskim Atleticom slovenskega vratarja Jana Oblaka. FOTO: Juan Medina/Reuters


»Če imaš tri dobre dneve, lahko vsakdo premaga vsakogar. Mi v Lizbono gotovo ne gremo samo na eno tekmo,« je še dejal slovenski nogometaš za današnji Sport Bild.

Evropska nogometna zveza (Uefa) se je odločila, da bo med koronavirusno pandemijo po premoru ligo prvakov končala s finalnim turnirjem na Portugalskem po vzoru izločilnih bojev mundiala z le eno tekmo na izpadanje. Leipzig se bo v četrtfinalu 13. avgusta pomeril z madridskim Atleticom slovenskega vratarja Jana Oblaka.