Keka skrbi zdravstveno stanje napadalnega asa

Slovenski napadalec Benjamin Šeško je zadnjo tekmo za Salzburg izpustil zaradi poškodbe mišice. Za reprezentančni tekmi z Dansko in Finsko naj bi bil nared.
Fotografija: Soccer Football - UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group H - Kazakhstan v Slovenia - Astana Arena, Astana, Kazakhstan - March 23, 2023 Slovenia's Benjamin Šeško in action during the warm up before the match REUTERS/Pavel Mikheyev Foto Pavel Mikheyev Reuters
Odpri galerijo
Soccer Football - UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group H - Kazakhstan v Slovenia - Astana Arena, Astana, Kazakhstan - March 23, 2023 Slovenia's Benjamin Šeško in action during the warm up before the match REUTERS/Pavel Mikheyev Foto Pavel Mikheyev Reuters

Slovenska nogometna reprezentanca bo v junijskih tekmah kvalifikacij za evropsko nogometno prvenstvo 2024 brez poškodovanega prvega vratarja Jana Oblaka, ki se še vedno muči s poškodbo vratu, verjetno ga čaka tudi operacija. Zdaj Sloveniji grozi, da bi v najslabšem primeru lahko ostala brez najboljšega strelca Benjamina Šeška, poroča spletna stran n1info.

Šeška na sobotni ligaški tekmi Salzburga proti dunajski Austrii zaradi poškodbe mišice ni bilo na klopi Salzburžanov.

Gre za poškodbo, ki je posledica udarca izpred tedna dni proti celovški Austrii. A po neuradnih podatkih omenjenega portala ne gre za hujšo poškodbo in bo Šeško vendarle na voljo selektorju Matjažu Keku ter se v sredo pridružil ekipi na reprezentančnih pripravah.

Slovo od Salzburga, od julija rdeči bik

Sobotna tekma pa je bila za Šeška tudi zadnja priložnost, da zaigra za Salzburg, od katerega se poslavlja po štirih letih. Poleti bo tudi uradno postal najdražji nogometaš v zgodovini slovenskega nogometa in se za 24 milijonov evrov preselil v RB Leipzig. 

Preberite še:

Komentarji: