Kekovi fantje septembra proti Grčiji in Moldaviji

Liga narodov bo jeseni le oživila nogometne narode.

Objavljeno
08. julij 2020 13.41
Posodobljeno
08. julij 2020 13.41
Tudi slovenska nogometna reprezentanca bo jeseni spet dejavna.  FOTO: Tomi Lombar
M. U., STA
M. U., STA
Ljubljana - Slovenska nogometna reprezentanca se septembra vrača na igrišča s tekmama lige narodov proti Grčiji in Moldaviji. Oktobra bodo varovanci Matjaža Keka odigrali pripravljalno tekmo s San Marinom ter tekmi lige narodov s Kosovom in Moldavijo, novembra pa sledita še obračuna v ligi narodov s Kosovom in Grčijo.

Dva termina pripravljalnih tekem sta ob spremenjenem reprezentančnem koledarju na sporedu v oktobru in novembru, nogometni zvezi Slovenije in San Marina pa sta se dogovorili za tekmo med Slovenijo in San Marinom 7. oktobra v Sloveniji, prizorišče bo določeno v naslednjih dneh. Slovenija bo sicer novembra odigrala še eno pripravljalno tekmo, nasprotnik še ni znan.

V oktobrskem reprezentančnem terminu Slovenijo poleg pripravljalnega dvoboja s San Marinom čakata še dve gostovanji - 11. oktobra s Kosovom in 14. oktobra v Moldaviji.

Tretjega septembra bodo Slovenci v ligi narodov igrali proti Grčiji, 6. septembra proti Moldaviji, 15. novembra sledi tekma Slovenija - Kosovo, 18. novembra pa Grčija - Slovenija.