Keylorju Navasu se ne mudi iz francoske metropole

Kostariški vratar je podpisal novo pogodbo do junija 2024, sodelovanje sta podaljšala tudi Angel Di Maria in Juan Bernat.
Fotografija: Keylor Navas se je v četrtfinalnem dvoboju LP z Bayernom izkazal s fantastičnimi obrambami. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
Odpri galerijo
Keylor Navas se je v četrtfinalnem dvoboju LP z Bayernom izkazal s fantastičnimi obrambami. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters

Pred sredinim soočenjem z Manchester Unitedom v polfinalu nogometne lige prvakov je Paris Saint-Germain povlekel nekaj pomembnih potez. Najbolj odmeva podpis nove pogodbe z vratarjem Keylorjem Navasom.

Francoski nogometni velikan iz Pariza je izposloval novo pogodbo, ki kostariškega čuvaja mreže veže še dodatno sezono, vse do junija 2024. Zdaj 34-letni Navas je leta 2019 prispel na Park princev iz madridskega Reala. Parižani so z njim zelo zadovoljni, saj so bile njegove obrambe odločilne za napredovanje PSG v polfinale letošnje lige prvakov.

PSG je podaljšal tudi pogodbi s poškodovanim Juanom Bernatom do leta 2025 in argentinskim napadalcem Angelom Di Mario do leta 2022 z možnostjo dodatne sezone.

Večina pozornosti pa je zdaj usmerjena v podaljšanje sodelovanja z zvezdnikoma Neymarjem in Kylianom Mbappejem.

Komentarji: