Kim je prišla v Neymarjevem dresu in prinesla nesrečo

Po tekmah se je končal niz brez poraza francoskega nogometnega prvaka Paris St. Germaina na stadionu Park Princev. Navijači nad Lionela Messija..
Fotografija: Ena od najslavnejših vplivnic Kim Kardashian je obiskala Arsenalovo tekmo v evropski ligi, ki jo je izgubil proti Sportingu, včeraj pa je bila na Parku princev, kjer se je končal niz brez porazov Paris St. Germaina dolg 715 dni. FOTO: Franck Fife/AFP
Odpri galerijo
Ena od najslavnejših vplivnic Kim Kardashian je obiskala Arsenalovo tekmo v evropski ligi, ki jo je izgubil proti Sportingu, včeraj pa je bila na Parku princev, kjer se je končal niz brez porazov Paris St. Germaina dolg 715 dni. FOTO: Franck Fife/AFP

Zvezdnikom iz Paris St. Germaina nič ne gre od nog in še kaj več v zadnjem obdobju. Včerajšnji domači poraz v 28. kolu ligue 1 je bil vrh vsega, kar so že pred tekmo napovedovali navijači. Prst so usmerili v Lionela Messija, češ, da za klub igra le za denar in brez duše. Konec dvoboja z Rennesom je bil le pika na i. Po 715 dnevih in 35 tekmah se je končal niz brez poraza na stadionu Park princev. Rennes je bil boljši z 2:0.

Lionel Messi (levo) je vse bliže odhodu iz PSG, saj so navijači  prepričani, da ne igra s srcem. FOTO: Franck Fife/AFP
Lionel Messi (levo) je vse bliže odhodu iz PSG, saj so navijači  prepričani, da ne igra s srcem. FOTO: Franck Fife/AFP

Parižanom ni pomagala niti ena od najslavnejših vplivnic na svetu Kim Kardashian, ki je skupaj s sinom Saintom Westom na evropski nogometni turneji. Pred dnevi sta bila tudi na tekmi evropske lige med Arsenalom in Sportingom. Po slovesu vodilnega moštva angleškega prvenstva so navijači našli krivca prav v Kim. Tudi v Parizu se je ne bodo spominjali po dobrem, zdi se, da je priklicala nesrečo. Oblečena je bil v dres Brazilca Neymarja ml., ki zaradi poškodbe že nekaj časa ne igra in je tudi slabo zapisan med navijači. Pariške težave z zvezdniki so se poglobil še po tekmi. Messi jo je ucvrl v slačilnico, medtem ko so Kylian Mbappe in drugi nogometaši šli pozdravit (ali se opravičiti) navijače.

Dejstvo, da kjer se pojavi Kim, domače moštvo izgubi, so resno vzeli navijači Liverpoola. Vabijo jo, da naj prvega aprila pride v Manchester na Etihad Stadium, kje bodo pri Cityju gostovali nogometaši Liverpoola. Potem bodo imeli zagotovljeno zmago.

Preberite še:

Komentarji: