Le pet nedotakljivih v enajsterici madridskega Reala

Barcelona in Atletico po točke že danes, Real Madrid jutri.
Fotografija: Karim Benzema sodi med nedotakljive kamenčke v mozaiku trenerja Zinedina Zidana. FOTO: Javier Soriano/AFP
Odpri galerijo
Karim Benzema sodi med nedotakljive kamenčke v mozaiku trenerja Zinedina Zidana. FOTO: Javier Soriano/AFP

V začetni enajsterici madridskega Reala je pet nogometašev, ki bodo odigrali prav vseh sedem preostalih tekem španskega prvenstva, če se bodo le izognili poškodbam in rumenim kartonom. To so vratar Thibaut Courtois, branilci Dani Carvajal, Sergio Ramos in Raphael Varane ter napadalec Karim Benzema.


Večer bo pripadel Janu Oblaku in Atleticu


Vsi preostali člani Reala se bodo morali dnevni dokazovati trenerju Zinedinu Zidanu, trdijo pri madriskem športnem dnevniku As, ki sodi med najbolje obveščene o dogajanju v taboru belega baleta.

Lionel Messi in soigralci bodo sprejeli naslednji izziv danes ob 17. uri v Vigu. FOTO: Pau Barrena/AFP
Lionel Messi in soigralci bodo sprejeli naslednji izziv danes ob 17. uri v Vigu. FOTO: Pau Barrena/AFP


Real Madrid je zmagal na vseh štirih tekmah španskega prvenstva po koncu pandemije novega koronavirusa in pričakuje finiš sezone 2019/20 na vrhu lestvice z enakim številom točk kot Barcelona. Madridčani imajo namreč boljši izkupiček iz medsebojnih tekem s Katalonci.

Naslednji izziv čaka vodilne prav v katalonski metropoli, saj se bodo v nedeljo zvečer merili z Espanyolom. Barço že danes ob 17. uri pričakujejo pri Celti v Vigu, tudi Atletico Madrid pa bo zaznamoval zadnjo junijsko soboto. Jan Oblak in soigralci bodo ob 22. uri gostili Alaves in poskušali nadaljevati imeniten niz zmag brez prejetega gola.


Preberite še:

Komentarji: