Lionel Messi zapušča Miami

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je del svojih prihodkov letos vložil v nakup stanovanja v Miamiju v ZDA.
Fotografija: Luksuzno stanovanje Lionela Messija v Miamiju je naprodaj, Argentinec očitno ne razmišlja več, da bi nekoč igral za klub Davida Beckhama. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Luksuzno stanovanje Lionela Messija v Miamiju je naprodaj, Argentinec očitno ne razmišlja več, da bi nekoč igral za klub Davida Beckhama. FOTO: Twitter

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je del svojih prihodkov letos vložil v nakup stanovanja v Miamiju v ZDA. Messi je tedaj odštel za stanovanje približno 6,5 milijona evrov, mediji pa so takoj začeli špekulirati, da si je omislil novo domovanje, ker je tik pred selitvijo na Florido, kjer naj bi podpisal pogodbo za klub Inter Miami, katerega solastnik je nekdanji angleški as David Beckham.

Avtomobil neposredno pred vhodom stanovanja

Odhod v ZDA je tedaj propadel, Messijevi so se preselili v Pariz. FOTO: Yves Herman/Reuters
Odhod v ZDA je tedaj propadel, Messijevi so se preselili v Pariz. FOTO: Yves Herman/Reuters
Prav tedaj je namreč postalo znano, da bo Messi nemara res zapustil Barcelono. Slednje se je zgodilo, toda Argentinec je odšel v PSG. Približno pol leta pozneje Messi prodaja omenjeno stanovanje v Miamiju. Po informacijah španskih medijev se je za to odločil iz enostavnega razloga, ker ga ne potrebuje, kar pa ne pomeni, da nekoč ne bi res zaigral v ameriškem nogometnem prvenstvu.

Luksuzno stanovanje sicer premore čudovit razgled (na fotografiji), na 500 kvadratnih metrih bivalne površine so med drugim štiri velike spalnice, štiri velike kopalnice in 200 kvadratnih metrov velika terasa. Objekt, v katerem se nahaja stanovanje, ima tudi tri posebna dvigala, ki lastnikom omogoča parkiranje njihovih avtomobilov neposredno pred vhod stanovanja.

Preberite še:

Komentarji: