Med Berićevimi snubci tudi Crvena zvezda

Kot poročajo francoski in srbski mediji, bi rad beograjski kolektiv Slovenca v svoje vrste zvabil v zimskem prestopnem roku.
Fotografija: Se bo Robert Berić preselil v Beograd? FOTO: Philippe Desmazes/AFP
Odpri galerijo
Se bo Robert Berić preselil v Beograd? FOTO: Philippe Desmazes/AFP

Beograd – Zgodbi slovenskega nogometnega reprezentanta Roberta Berića pri francoskem prvoligašu St. Etiennu so šteti dnevi, saj z dosedanjim delodajalcem poleti očitno ne bo podaljšal pogodbe in se bo po novem letu ponovno znašel na tržnici. Klub ga, če je sklepati po preteklih izkušnjah in zavračanju ponudb, ne bo prodal kar vsakomur, po poročanju francoskih in srbskih medijev pa se je, povsem nepričakovano, med snubci 27-letnega napadalca znašla tudi beograjska Crvena zvezda.


St. Etienne bi rad iztržil odškodnino


Zvezda si je popravila pogajalski status z osvojenimi štirimi točkami in zmago nad Liverpoolom v prvem delu lige prvakov, vseeno pa se Berićev prestop k srbskemu kolektivu ne zdi prav verjeten, saj bo poleti, ko bo prost igralec, bržkone dobil še ugodnejše ponudbe. Po drugi strani bi rad St. Etienne, ki je pred tremi leti za njegov prihod dunajskemu Rapidu plačal 7,5 milijona evrov, zanj iztržil odškodnino, zato ga namerava prodati že v prihajajočem zimskem prestopnem roku.


Klub ga poleti ni spustil iz rok


Krčan je želel vrste francoskega prvoligaša zapustiti že poleti, ko je imel na mizi mikavno ponudbo kijevskega Dinama, a ga delodajalec tedaj ni želel izpustiti iz rok in mu je ponudil podaljšanje pogodbe. Za Berića naj bi se sicer zanimal tudi Glasgow Rangers. Če se bo reprezentant vendarle odločil za selitev v Beograd, bo sedmi Slovenec, ki bi oblekel dres Crvene zvezde – po Ivanu Toplaku, Marku Elsnerju, Milenku Aćimoviću, Mirnesu Šišiću, Nejcu Pečniku in nazadnje Dejanu Kelharju.

Preberite še:

Komentarji: