Miran Srebrnič tudi uradno bivši

Pri nogometnem prvoligašu Gorici so javno potrdili sporazumno prekinitev sodelovanja z dosedanjim trenerjem.
Fotografija: Miran Srebrnič: To je del nogometnega posla. FOTO: Roman Šipić/Delo
Odpri galerijo
Miran Srebrnič: To je del nogometnega posla. FOTO: Roman Šipić/Delo

Nova Gorica – Iz slovenskega nogometnega prvoligaša Gorice so danes tudi uradno potrdili, da so po skoraj štirih letih tesnega sodelovanja sporazumno prekinili sodelovanje s trenerjem, klubsko legendo Miranom Srebrničem. Klubsko vodstvo bo, kot je zapisano na spletni strani kolektiva, odločitev o njegovem nasledniku sprejelo do začetka priprav.


Mešani občutki


»Normalno je, da ob odhodu prevladujejo mešani občutki. Sploh, ker zapuščam okolje, ki je resnično del mene. Toda kot sem poudaril že večkrat, je ta položaj le del nogometnega posla, ki nikakor ne sme vplivati na osebne odnose in na celotno sliko kluba, ki je danes zdrava sredina. Z veseljem se bom še kdaj vrnil v ta ustroj,« je ob slovesu povedal Srebrnič.


Ne slovo, temveč nasvidenje


»Samo po sebi se izpostavlja dejstvo, da je Miran najprej zelo pošten človek in nato še velik profesionalec, ki – tako kot vsi ostali – želi klubu zgolj dobro. Skupni imenovalec vseh naših pogovorov so bili večinoma igralci, ki morajo na igrišču pokazati več, predvsem posamične odgovornosti. To ni slovo, temveč zgolj nasvidenje,« pa je dodal predsednik Hari Arčon.

Preberite še:

Komentarji: