Namesto slavnostne skupščine spletni dogodek

V petek ob 20. uri bodo na Večeru s predsedniki pri NZS počastili sto let.
Fotografija: Tako kot na novoletni priredivi NZS bosta tudi v petek skupaj, tokrat ob spletnem dogodku stote obletnice zveze, Radenko Mijatović in Aleksander Čeferin. FOTO: Roman Šipić/Delo
Odpri galerijo
Tako kot na novoletni priredivi NZS bosta tudi v petek skupaj, tokrat ob spletnem dogodku stote obletnice zveze, Radenko Mijatović in Aleksander Čeferin. FOTO: Roman Šipić/Delo

Tako kot dogajanje na nogometnih zelenicah je pandemija novega koronavirusa močno okrnila tudi letošnje praznovanje stoletnice organiziranega nogometa na Slovenskem. Tako bi morala biti v teh dneh slavnostna skupščina ob okroglem jubileju, namesto nje pa bo Nogometna zveza Slovenije (NZS) v petek ob 20. uri izpeljala spletni dogodek.


Navzoči bodo Čeferin, Zavrl in Mijatović


Na Večeru s predsedniki bodo v prenosu na spletni strani NZS, na facebooku in youtubu gostje trije predsedniki. Ob zdajšnjem prvem možu NZS Radenku Mijatoviću bosta še Aleksander Čeferin, predsednik Uefe in nekdanji predsednik NZS, ter Rudi Zavrl, nekdanji predsednik NZS in častni predsednik krovne nogometne zveze na Slovenskem.

NZS je za ta čas sicer pripravljala že omenjeno slavnostno akademijo, pa tudi prijateljsko tekmo z evropskim prvaki Portugalci ob koncu maja v Ljubljani, ki je za zdaj ne bo zaradi pandemije, razstavo fotografij v Tivoliju, nogometne večere, predstavitev novega dresa in knjige o zgodovini nogometa na Slovenskem ter drugo. A precej dogodkov je negotovih, česar se bodo najbrž dotaknili tudi petkovi govorci.

Preberite še:

Komentarji: