Nekdanji kapetan reprezentance BiH težko poškodovan v prometni nesreči

Nekdanji igralec Bayer Leverkusna, HSV in Seville Emir Spahić naj ne bi bil v življenjski nevarnosti, a bo okrevanje dolgo.
Fotografija: Portal Dnevni avaz, ki se sklicuje na neuradne vire, navaja, da je Emir Spahić doživel zlom kolka, noge in več reber. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Portal Dnevni avaz, ki se sklicuje na neuradne vire, navaja, da je Emir Spahić doživel zlom kolka, noge in več reber. FOTO: Reuters

Tisk na področju nekdanje Jugoslavije poroča o težki prometni nesreči Emirja Spahića, nekdanjega kapetana nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine, med drugim člana Bayer Leverkusna, HSV in Seville.

Kot je sporočila nogometna zveza BiH, njegovo življenje ni ogroženo. Portal Dnevni avaz, ki se sklicuje na neuradne vire, navaja, da je doživel zlom kolka, noge in več reber. Potem ko so ga sprva oskrbeli v bolnišnici v Trebinju, so ga s helikopterjem prepeljali v univerzitetni klinični center v Sarajevu.

Devetintridesetletni nogometaš je bil sopotnik v terenskem vozilu na poti v bližini Gacka v Hercegovini. Vozilo je odneslo z mokre ceste, nakar se je prevrnilo. Podatkov o poškodbah drugih ljudi v vozilu ni.

Spahić je kariero začel v Čeliku, ob navedenih klubih pa bil pa še član Dubrovnika, Zagreba, Šinika iz Jaroslavla, Torpeda in Lokomotive iz Moskve, Montpellierja in Anžija. Živi v Dubrovniku, ki je tudi njegovo rojstno mesto, v okolico Gacka v bližini meje s Črno Goro, kjer se je rodila njegova mati, pa hodi na lov, dodaja Dnevni avaz. Spahić je bratranec drugega znanega bosansko-hercegovskega nogometaša, napadalca Edina Džeka.

Komentarji: