Mandarić je ugodil Kaiserjevi prošnji o preklicu občnega zbora

Nov obrat v prevzemnem poglavju jesenskega nogometnega prvaka.
Fotografija: Predsednik Olimpija Milan Mandarić nima sreče s prevzemniki. FOTO: Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Predsednik Olimpija Milan Mandarić nima sreče s prevzemniki. FOTO: Mavric Pivk/Delo

Ponedeljkovega občnega zbora ŠD NK Olimpija Ljubljana ne bo. Toda umika ni sprožil predsednik kluba Milana Mandarić, ampak kandidat za predsednika Thomas Kaiser. Predstavnik skupine vlagateljev je v sporočilu za javnost predlagal preložitev seje skupščine kluba zaradi tehničnih razlogov. Mandarić je Kaiserjevevi prošnji ugodil in prekilical občni zbor.

»Predsednik si bo vzel čas za premislek o tem, kakšni bodo nadaljnji koraki v pogajanjih o prevzemu Olimpije in o tem bo pravočasno obvestil javnost. Stanje v klubu je normalno, vse aktivnosti povezane s pripravami članskega moštva potekajo v skladu z načrti,« je povedal predstavni za stike z javnostjo pri ŠDNK Olimpija Petar Damjanić.

Kot je znano, je Mandarić od vlagateljev zahteval, da do včeraj plačajo del kupnine, s čimer bi pokazali resne namere o prevzemu. Toda pričakovanega zneska na bančnem računu ni bilo, zato je Mandarić ustavil Olimpijin prevzem, čeprav so ga vlagatelji zaprosili za odlog plačila za najmanj dva tedna. Po naših virih naj bi sprva želeli podaljšati rok za plačilo do sredine februarja.


Delo
Delo

Komentarji: