Naby Keita v bolnišnici, Costa bo izpustil reprezentančni zbor

Liverpool je sinočnji dvoboj na San Paolu proti Napoliju izgubil z 1:0, za nameček je moral Naby Keita v bolnišnico zaradi težav s hrbtom. Težave ima tudi Diego Costa. 
Fotografija: Naby Keita je moral na pregled v bolnišnico. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Naby Keita je moral na pregled v bolnišnico. FOTO: AFP

Triindvajsetletni zvezni igralec iz Gvineje Naby Keita je tekmo zapustil po vsega 19 minutah igre, nastalo vrzel na njegovem položaju pa je zapolnil angleški reprezentant Jordan Henderson.

Zdravniška služba zasedbe iz mesta Beatlov je Afričana iz preventivnih razlogov nemudoma poslala na podroben zdravniški pregled v bližnjo bolnišnico, da bi ocenila resnost njegove poškodbe, vendar takoj po tekmi še ni bilo jasno, za kako resno poškodbo gre. Otoški mediji danes sicer pišejo, da bo Keita z ekipo odpotoval domov.

Tekmo na stadionu San Paolo je v izdihljajih tekme odločil Lorenzo Insigne, nemški strateg na klopi Liverpoola Jürgen Klopp pa je po dvoboju dejal: "Enostavni nismo bili dovolj dobri. Napoli se je prikazal v izjemno lepi luči in je zasluženo osvojil vse tri točke." Glede Keitaja pa je povedal: "Gre za poškodbo hrbta. Ne vem, kaj točno. Moramo še počakati."
 

Costa ne bo igral za Španijo


Španskemu nogometnemu reprezentantu Diegu Costi grozi, da bo zaradi poškodbe znova moral izpustiti reprezentančne nastope. Na sredini tekmi lige prvakov med Atleticom iz Madrida in Bruggem je namreč staknil poškodbo stegenske mišice, današnji zdravniški pregled pa bo pokazal, koliko časa bo odsoten z igrišč.

Napadalec Atletica je odšepal z igrišča v drugem polčasu tekme, ki so jo Madridčani dobili s 3:1. Zaradi poškodbe mu zdaj grozi, da bo moral izpustiti tekmo španskega državnega prvenstva z Realom Betisom v nedeljo ter reprezentančni tekmi z Walesom in Anglijo v drugem ciklu lige narodov, ki se začne prihodnji teden, poroča francoska tiskovna agencija AFP. To bi bil nov udarec za 29-letnega v Braziliji rojenega nogometaša na reprezentančni ravni, saj je septembra zaradi osebnih razlogov izpustil uvodni tekmi v ligi narodov.

Atletico je na sredini tekmi doživel še en udarec, saj je z igrišča po prvem polčasu zaradi poškodbe moral tudi njihov urugvajski branilec Jose Gimenez.

Preberite še:

Komentarji: