Obetavni Pungaršek v Celju do profesionalne pogodbe

Devetnajstletni Nino Pungaršek je s svojim matičnim klubom Celjem sklenil štiriletno pogodbo.

Objavljeno
10. junij 2015 23.18
G. L., Delo.si
G. L., Delo.si

Celje - Pri celjskem nogometnem prvoligašu že s polno paro oblikujejo kader za prihodnjo sezono Prve lige Telekoma Slovenije. Danes so sklenili dogovor z 19-letnim Ninom Pungarškom, ki je s svojim matičnim klubom podpisal štiriletno pogodbo.

»Zelo sem vesel ponujene priložnosti ter sklenitve pogodbe s klubom, ki ga imam izredno rad in v katerem sem pridobil vso svoje nogometno znanje. Menim, da je to potrditev mojega dobrega dela na treningih, tekmah, seveda pa tudi na individualnih trenažnih aktivnostih. V prihodnje me čaka še več dokazovanja, še več dela, vse to pa je zame zagotovo lepa motivacija,« je za klubsko spletno stran povedal Pungaršek.

Klubu s štadiona Arena Petrol so pred dnevi zvestobo obljubili tudi hrvaški vezist Karlo Težak, Marko Krajcer in Španec Ramon Soria. Zasedba Simona Rožmana pa je še večje spremembe doživela v smeri odhajajočega kadra, saj so mesto ob Savinji že zapustili Benjamin Verbić (København), Japonec Yuto Kubo in Romun Florin Gabriel Burcea. Igralsko upokojitev je napovedal Sebastjan Gobec.