Olimpija in Gorica v četrtek

Uvodna tekma nove prvenstvene sezone v Stožicah bo en dan pozneje, kot je bilo sprva načrtovano.

Objavljeno
06. avgust 2020 10.44
Posodobljeno
06. avgust 2020 10.44
Nogometaši Gorice so se tako pred enim tednom razveselili vrnitve v prvo ligo, v kateri bodo za začetek prihodnji četrtek gostovali v Stožicah pri Olimpiji. FOTO: Jure Eržen/Delo
STA
STA
Ljubljana - Nogometna zveza Slovenije (NZS) je spremenila spored tekem prvega in drugega kola nove sezone v državnem prvenstvu. Dvoboj med Olimpijo, nazadnje tretjeuvrščenim moštvom, in novincem Gorico, bo tako v četrtek, 13. avgusta, in ne dan prej, kot je bilo sprva predvideno, so sporočili iz zeleno-belega tabora.

Tako bosta 12. avgusta na sporedu tekmi med prvaki Celjani in pokalnimi zmagovalci iz Murske Sobote (17.00) ter obračun med Mariborom in Aluminijem (19.00) .Dan pozneje bosta še tekmi med Tabor Sežana – Koper (17.00) ter Olimpija – Gorica (19.00). Tekma Domžal in Brava je zaradi okužbe s koronavirusom pri enem od Domžalčanov prestavljena za nedoločen čas. »Več o tem, kdaj bo odigrana, pa bo znanega v petek, ko bodo nogometaši domžalskega prvoligaša ponovno testirani na covid-19,« so pred dnevi zapisali na NZS.