Olimpija neodločeno s Triglavom, visok poraz Tabora

Vodilni nogometni prvoligaš na lestvici odigral še drugo pripravljalno tekmo.
Fotografija: Trener Olimpije Safet Hadžić je dopoldne vodil trening na Kodeljevem, popoldne je moštvo vodil v Kranju. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Trener Olimpije Safet Hadžić je dopoldne vodil trening na Kodeljevem, popoldne je moštvo vodil v Kranju. FOTO: Jože Suhadolnik

Nogometaši Olimpije, vodilne ekipe Prve lige Telekom Slovenije, so danes pred nadaljevanjem prvenstva odigrali drugo prijateljsko tekmo. V Kranju so igrali s Triglavom, izid pa je bil 1:1 (1:1). Za Olimpijo je v deseti minuti zadel Haris Kadrić, za domače pa je v 35. minuti izenačil Marten Wilmots.

Pri Olimpiji so pred nadaljevanjem prvoligaškega tekmovanja 5. in 6. junija predvideli tri prijateljske tekme; Aluminij so v soboto premagali z 1:0, po današnji tekmi v Kranju jih 30. maja čaka še obračun z Gorico. Ljubljančani se bodo v 26. krogu 6. junija pomerili z ekipo Taborja.

Sežanci so še brez trenerja Maura Camoranesija (iz Argentine naj bi prišel nocoj) danes visoko izgubili z Gorico z 1:4 (Stefanović; Osuji 3, Bardanca). Maribor bo jutri v Ljudskem vrtu gostil Koper.

Komentarji: