Partnerica zapustila hodača, ker je zaplodil otroka,žural z damami na klic in pametoval o izolaciji

Ker so bogati in (več)vredni, za angleške nogometaše, predvsem za Kyla Walkerja, očitno ne veljajo družbena pravila.
Fotografija: Annie Kilner je prekipelo zaradi Walkerja, saj je spočel otroka Lauryn Goodman, na manjši fotografiji. FOTO: daily
Odpri galerijo
Annie Kilner je prekipelo zaradi Walkerja, saj je spočel otroka Lauryn Goodman, na manjši fotografiji. FOTO: daily

Angleškim nogometašem bi morali plačo znižati za več kot predlaganih 30 odstotkov. Zdaj se pritožujejo, da so zaslužkarske črne ovce koronavirusne krize, v resnici pa so večinoma napihnjeni puhoglavci, ki niso vredni denarja, ki jim ga klubi plačujejo za njihovo nogometno znanje. Angleški reprezentant Kyle Walker iz Manchester Cityja pa ima toliko pod palcem, da ga lomi vse naokrog.

Najprej ga je po enajstih letih zveze dokončno zapustil partnerica Annie Kilner, s katero ima tri otroke. Hodač (Walker) je namreč hodil s cveta na cvet, Annie je dokončno prekipelo, da je oče njunih otrok spočel še enega, z manekenko Lauryn Goodman. Lani poleti sta imela kratko avanturo. Kilnerjeva se je že posvetovala z odvetniki, kako bi si z nekdanjim lahko razdelila 34 milijonov evrov vredno premoženje.

Louise Mc Namara je medijem razkrila podrobnosti prostitutskega obiska pri nogometašu. FOTO: daily
Louise Mc Namara je medijem razkrila podrobnosti prostitutskega obiska pri nogometašu. FOTO: daily

 

Licemernež


Nato je nogometaš, ko je teoretično ves britanski otok v izolaciji, v najetem domu s prijateljem gostil dve prodajalki ljubezni, Louise McNamaro in neko brazilsko damo na klic. Obema je skupaj plačal 2500 evrov. Po seksu pa je naslednji dan še Angležem javno pametoval, naj za časa pandemije ostanejo doma. Kakšen licemernež!

Dogodilo pa se je tudi to, da se je z nekdanjo partnerico in otroci odpravil na sprehod, srečal pa se je ravno z družino še enega zvezdnika nogometa Wayna Rooneyja, ki je prav tako z družino prikorakal iz sosednje hiše. Začelo se je druženje, ki pa ga je prekinila ravno policija. Seveda zaradi nedruženja v izolaciji. Čakamo le, kaj ga bo v naslednjih dneh spet ušpičil Kyle Walker.


 

Komentarji: