Pep Guardiola častil 114 navijačev

Trener angleškega nogometnega prvaka Manchester City se je zahvalil vsakemu navijaču, ki je bil v Harkivu.
Fotografija: Po porazu v Liverpoolu se je Pep Guardiola spomnil na skupino navijačev, ki so septembra potovali v Harkiv in popirali Manchester City v prvi tekmi lige prvakov v tej sezoni. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Po porazu v Liverpoolu se je Pep Guardiola spomnil na skupino navijačev, ki so septembra potovali v Harkiv in popirali Manchester City v prvi tekmi lige prvakov v tej sezoni. FOTO: Reuters

Pep Guardiola ni le trenerski genij na klopi angleškega prvaka Manchester Cityja, ki ustvarja čudovito igro in osvaja lovorike, marveč tudi mož s smislom za ugajanje navijačem. Ob pravem času je povlekel močnega aduta iz rokava, bi znali povedati njegovi dobri poznavalci.

Potem ko je prejšnji konec tedna izgubil veliki derbi proti Liverpoolu, po katerem je City povečal zaostanek za "rdečimi" na devet točk, je popihal na dušo klubskim privržencem, ki so se septembra odpravili na prvo gostovanje v ligi prvakov v Ukrajino. Na uradnem seznamu na tekmi v Harkivu, kjer začasno domuje ukrajinski serijski prvak iz Donecka Šahtar, je bilo 114 najzvestejših privržencev »meščanov«.

Poteza džentlemena, so za vsakega navijača posebej označili lastnoročno pisno zahvalo zapriseženega Katalonca za njihovo podporo v Ukrajini in za skoraj skoraj 5200 kilometrov dolgo pot. Za nameček jih je Guardiola častil z ogledom povratne tekme, 29. t. m., v prostorih za častne goste.

Komentarji: