Poškodba ustavila Josipa Iličića

Nogometaši Atalante brez slovenskega asa visoko premagali igralce Sassuola.
Fotografija: Trener Gian Piero Gasperini se nadeja, da bo Josip Iličić (na fotografiji) okreval do sredinega soočenja z Laziem v Bergamu. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Trener Gian Piero Gasperini se nadeja, da bo Josip Iličić (na fotografiji) okreval do sredinega soočenja z Laziem v Bergamu. FOTO: AFP

Ljubljana – Slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić je v tej sezoni večkrat spravil na noge navijače Atalante, toda ob nadaljevanju italijanskega prvenstva ne more pomagati klubskim soigralcem. Nastop na današnji tekmi s Sassuolom (4:1) mu je preprečila poškodba.

Dvoboj na štadionu Gewiss v Bergamu je moral izpustiti zaradi načetega levega gležnja. Trener Gian Piero Gasperini ni želel tvegati, zato ga ni uvrstil niti med rezervne igralce. Toda 62-letni italijanski strokovnjak pričakuje, da bo pravočasno okreval do sredinega soočenja z Laziem v Bergamu.

Atalanta je sicer kljub Iličićevi odsotnosti odlično začela tekmo s Sassuolom, saj je po prvem polčasu vodila že s 3:0. Za gostitelje so v polno zadeli Albanec Berat Djimsiti (16.), Kolumbijec Duvan Zapata (31.) in z avtogolom Maročan Mehdi Bourabia (37.).

V nadaljevanju je Zapata v 66. minuti z drugim golom na tekmi popeljal domačo zasedbo v vodstvo s 4:0, častni zadetek za goste pa je v 90. minuti dosegel Bourabia.






 

Preberite še:

Komentarji: